Vacature

Financieel medewerker

Uren: 24 tot 40 uur

Salaris: €2.000,00 en €3.500,00 fulltime

Team: Finance and control, 8 collega’s

Niveau: HBO of WO

Ervaring: minimaal 2-3 jaar werkervaring

Jesse (financieel medewerker)

“Bij MKBTR krijg ik echt de ruimte om het werk op mijn manier te verrichten. Er is altijd wel iemand beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en is het ook gewoon heel gezellig. ”

Mandy (belastingadviseur)

“Wat mij bij MKBTR opvalt is de mogelijkheid en het vertrouwen om in bredere zin mee te denken met klanten.”

Thessa

“Bij MKBTR heb ik echt het gevoel dat we samen voor het beste resultaat van de klant gaan. Iedereen kan zijn eigen talent en ambitie daarin kwijt, los van de exacte functie die je hebt.”

Jacqueline (Grachten Atelier)

We zijn dolblij met jullie allemaal! Zoveel adviezen en liefde om ons als ondernemer te laten groeien! Op verschillende vlakken worden we ondersteund, HR, Fiscaal en de administratie. We hebben een lange weg afgelegd om alles eenvoudiger en sneller te maken en dat we zo beter bij onze cijfers kunnen. We maken samen met jullie doelen en jullie inspireren ons. We love you! Ga zo door.

Vacature

Financieel medewerker

Complete en actuele financiële administratie

Zorg jij dat de bankstand van jouw klant actueel is zodat hij of zij betalingen kan doen? Voorzie jij onze ondernemers van de juiste en complete financiële informatie? Weet jij dit te vertalen in concrete informatie waar onze ondernemers iets mee kunnen? 

In jouw rol als financieel medewerker zorg jij binnen MKBTR dat de administraties van onze ondernemers op rolletjes lopen. Jij ontzorgt onze ondernemers. Jij wordt gelukkig van cijfertjes, en financiële rapportages zijn voor jou gesneden koek. Dit alles weet jij te vertalen in helder en begrijpelijk advies. 

Wat ga je doen?

 

  • Je zorgt voor een complete administratie zodat onze ondernemers de juiste informatie krijgen in een real-time dashboard.
  • Je zorgt voor een tijdige aanlevering van de benodigde gegevens van klanten.
  • Je houdt de dagelijkse administratie bij.
  • Je signaleert onjuistheden, en bespreekt dit met je team. 

Wie zijn wij?

Wij zijn MKBTR en wij doen het beter. Dat doen we door het samenstellen van een winstteam. Dit winstteam bestaat uit onze bedrijfskundigen, financieel experts, fiscalisten, HR- en IT- professionals. Onze professionals werken samen aan topfitte ondernemingen en het werkplezier van alle collega’s.  Zo sta je er niet alleen voor en kun je altijd bij je collega’s terecht met je vragen. We praten niet over veranderingen, maar voeren ze door. 

Wat neem je mee?

  • Je hebt minimaal 2-3 jaar werkervaring.
  • Je streeft naar kwaliteit.
  • Je hebt minimaal mbo-niveau.
  • Je bent leergierig en innovatief.
  • Je communiceert helder en eenvoudig.

Dit krijg je van ons

Je salaris ligt tussen de €2.000,- en €3.500,- euro bruto fulltime per maand. We hebben goede studiefaciliteiten en  we stimuleren het ontwikkelen van je talenten, ook als dat buiten je takenpakket valt. Je bent onderdeel van MKBTR en levert een actieve bijdrage aan het werkplezier van je collega’s. Er is jaarlijks een topfitbudget beschikbaar waardoor jij kunt werken aan je fysieke en mentale gezondheid, op een manier die bij jou past. Je werk is flexibel in te delen. Thuis werken kan in overleg.

 
FAQ

Vragen & Antwoorden

display: none;

Wat als ik de verkeerde keuze maak en het werk bij jullie toch niet leuk vindt?

Het is altijd spannend om van baan over te stappen, want hoe weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Daarom is het goed om je van tevoren goed in te lezen. Bekijk deze werken bij website uitgebreid, bezoek onze hoofdwebsite en ga een aantal keer op gesprek. Denk ook goed na over wat je belangrijk vindt in een baan en of dit bij een ander bedrijf dan ook echt beter gaat zijn. Onze medewerkers denken graag met je mee. Stuur eens een LinkedInberichtje naar een collega naar keuze om goed onderzoek te doen.

Kan ik een dagje meelopen?

Natuurlijk, mocht je heel graag een keer een dagje meelopen om te kijken hoe de sfeer is en hoe een werkdag is, dan kun je contact met ons opnemen. We kijken dan samen of dit mogelijk is.

Wat zijn jullie secundaire arbeidsvoorwaarden?

Heb je even? We hebben er heel veel. Daarom hebben we ze even opgedeeld in een paar categorieën: leven, werken en ontwikkelen.

Leven

  • Maar liefst 30 vakantiedagen op fulltime basis.
  • Deelname aan onze pensioenregeling.
  • Deelname aan onze personeelsvereniging MKBST met leuke uitjes, denk aan een kerstdiner, bowlen, whipe-out, reisjes en meer.
  • De mogelijkheid om je werkdagen flexibel in te delen op een manier die bij je past.
  • Thuiswerken kan, in overleg. Op kantoor is het gewoon ook heel gezellig.

Werken

  • Een reiskostenvergoeding van 0,23 per kilometer voor en jouw woon-werkverkeer en je zakelijke kilometers (vanaf een reisafstand van 10 km enkele reis).
  • Je kunt gebruik maken van onze MKBTR deelauto.
  • Wanneer je functie hierom vraagt, een leaseregeling.
  • Een vergoeding van 50 euro per maand bij een fulltime dienstverband voor de gemaakte kosten van internet en (mobiele) telefoon.
  • Van onze winst delen we 10% onder onze medewerkers.
  • Als je een nieuwe klant aanbrengt, belonen we je met 5% van de omzet die we in het eerste jaar behalen.
  • We bieden je fruit en een gezonde lunch aan, tegen een kleine vergoeding.

Ontwikkelen

  • Met een persoonlijk topfitbudget van 600 per jaar investeer je in alles wat jou helpt bij jouw mentale en fysieke gezondheid.
  • We stimuleren jouw opleiding en ontwikkeling.

Waarom hebben de functies andere namen?

Dit heeft te maken met dat wij het beter en anders willen doen, daarnaast hebben we geen accountantstitel, dus mogen we sommige functienamen ook niet voeren. Terwijl je in de functie financieel businesspartner echt dezelfde dingen doet als een accountant zou doen.

Ga ik wel echt verschil maken in mijn functie?

Natuurlijk, dat is juist waar het bij ons om gaat. Verschil maken in jouw functies zodat jij het verschil maakt voor onze ondernemers. Uiteindelijk zorg jij dat onze ondernemers verder komen.

Is er ook ruimte om mezelf te ontwikkelen en te groeien in mijn functie?

Dat vinden we heel belangrijk, want zonder ruimte om te groeien en te ontwikkelen sta je maar stil. Niemand wil het gevoel hebben vast te zitten in zijn/ haar functie. Daarom stimuleren wij je juist om jezelf te ontwikkelen en verder te leren. Misschien kun je een opleiding of cursus volgen, boeken lezen of wil je een keer een ander vakgebied verkennen. Wij dagen je uit.

WIJ GELOVEN NIET IN SOLLICITEREN, MAAR MAKEN GRAAG KENNIS MET JE

MKBTR
Stuur ons een appje
Word jij onze nieuwe collega?
Welkom👋
Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Heb je een vraag over werken bij MKTBTR? Stuur ons dan een appje 😄
https://huisvanfinancien.api-us1.com 3847091bf9fae4f63b9a0750ca3922441399ab6b7896cef119f6e29ee42b356f81768044