Michiel: Kansen zien bij MKBTR

Collega's

Michiel Zwart is als belastingadviseur sinds eind 2021 werkzaam voor MKBTR.

“Wat mij is bijgebleven van mijn overstap is de openheid binnen MKBTR, het vertrouwen dat ik krijg en de ruimte voor humor op de werkvloer.”

Michiel heeft zijn sporen inmiddels verdiend binnen de financiële sector en diverse ondernemingen van binnen gezien.

“Wat mij bij MKBTR opvalt is de mogelijkheid en het vertrouwen om in bredere zin mee te denken met klanten.”

Michiel focust zich dus niet alleen op financieel en fiscaal advies aan klanten.

“Ik kijk breder dan het optimaliseren van de fiscale positie van onze klanten, maar luister naar hoe ze zich willen ontwikkelen.”

Michiel zoekt op deze manier samen met de klant naar een passende oplossing.

“Bij MKBTR krijg ik gelegenheid om met onze klanten mee te kijken en te denken over zaken als bedrijfsvoering, HR, debiteurenbeheer, winstplannen maken en opvolgen. Het fijne is dat ik een team aan collega’s met diverse andere expertises achter me heb staan bij wie ik terecht kan met mijn vragen of die ik kan inschakelen wanneer dit nodig is.”

Op de vraag waarom Michiel graag nieuwe collega’s verwelkomt, antwoordt hij:

“We zien dat de vragen van klanten toenemen en dat deze onverminderd hoog blijven. Ik verwacht dat door toenemende wet- en regelgeving klanten juist met advies vanuit verschillende disciplines zoals we dat binnen MKBTR hun onderneming beter kunnen vormgeven.”

Meer artikelen

Verhalen van onze klanten en medewerkers
Dirk-Jan: Zinvol bijdragen

Dirk-Jan: Zinvol bijdragen

Het streven naar zinvol werk is een gedeelde wens onder velen. Maar wat maakt werk eigenlijk zinvol? Deze vraag is momenteel van cruciaal belang in de accountancysector. Het hoge verloop binnen de accountancybranche en de toenemende uitdaging om nieuw personeel aan te...

read more
Herbert: Meer dan cijfers

Herbert: Meer dan cijfers

Voorstellen: Ik ben Herbert van der Wiel. Ik ben 63 jaar oud en werk al zo’n 40 jaar in dit bedrijf. Het is eigenlijk echt een familiebedrijf. Ik ben hier optometrist. Ik doe heel veel oogonderzoeken en ik run het nu samen met mijn zoons.   Wat voor soort...

read more
Mandy: Flexibel in een vak vol regels

Mandy: Flexibel in een vak vol regels

Mandy stapte in juni 2019 over naar MKBTR. Daarvoor werkte Mandy een aantal jaar in een juniorfunctie bij een toptien-kantoor. Wat herinnert zij zich van de overstap? “Ik kwam terecht in een fijn team, waarin onderling respect de boventoon voert. Daarnaast is er geen...

read more

Wil jij ook onze ondernemers beter maken? Wij zijn op zoek naar financiële en fiscale collega’s.

Stuur ons een appje
Word jij onze nieuwe collega?
Welkom👋
Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Heb je een vraag over werken bij MKTBTR? Stuur ons dan een appje 😄