Mandy: Flexibel in een vak vol regels

Collega's

Mandy stapte in juni 2019 over naar MKBTR. Daarvoor werkte Mandy een aantal jaar in een juniorfunctie bij een toptien-kantoor. Wat herinnert zij zich van de overstap?

“Ik kwam terecht in een fijn team, waarin onderling respect de boventoon voert. Daarnaast is er geen duidelijk merkbare hiërarchie binnen het team of op kantoor. En ik krijg volop de mogelijkheid om te groeien.”

Mandy combineert haar baan met het moederschap.

“Bij MKBTR krijg ik volop gelegenheid voor het maken van mijn eigen keuzes en is mijn balans bespreekbaar. Er wordt met me meegedacht. Mijn collega’s snappen dat bijvoorbeeld een ziek kind niet fijn is. Er is begrijp voor. Dat zorgt voor een positieve sfeer. Natuurlijk moet ik goed mijn werk doen. Maar juist de flexibiliteit en het vertrouwen binnen dat ik van MKBTR krijg, gecombineerd met de heersende normen en waarden maken dat ik juist ruimte ervaar om mijn werk goed te kunnen doen.”

MKBTR onderscheidt zich als werkgever en dienstverlener volgens Mandy in flexibiliteit, vrijheid, vertrouwen en zelfstandigheid.

“Ik hou me als belastingadviseur bezig met fiscaal advies, heb met klantencontact over hun aangiften en voorlopige aangiften. Maar ik merk dat ik bij MKBTR aanspreekpunt ben voor klanten met vragen die op het eerste gezicht misschien niet gelijk passen bij mijn expertise. Het laagdrempelig bereikbaar voor zowel collega’s als klanten maakt mijn werk divers en uitdagend.”

Waarom is Mandy op zoek naar nieuwe collega’s?

“We verzetten als collega’s met elkaar veel werk. Onze klanten zitten in de bloei van hun ondernemersjaren en hebben hierdoor veel adviesvragen. Om alle fiscale en andere vragen van onze ondernemers te kunnen blijven beantwoorden, zoeken we collega’s die hierin hun steentje bij kunnen dragen.”

Meer artikelen

Verhalen van onze klanten en medewerkers
Dirk-Jan: Zinvol bijdragen

Dirk-Jan: Zinvol bijdragen

Het streven naar zinvol werk is een gedeelde wens onder velen. Maar wat maakt werk eigenlijk zinvol? Deze vraag is momenteel van cruciaal belang in de accountancysector. Het hoge verloop binnen de accountancybranche en de toenemende uitdaging om nieuw personeel aan te...

read more
Michiel: Kansen zien bij MKBTR

Michiel: Kansen zien bij MKBTR

Michiel Zwart is als belastingadviseur sinds eind 2021 werkzaam voor MKBTR. “Wat mij is bijgebleven van mijn overstap is de openheid binnen MKBTR, het vertrouwen dat ik krijg en de ruimte voor humor op de werkvloer.” Michiel heeft zijn sporen inmiddels verdiend binnen...

read more
Herbert: Meer dan cijfers

Herbert: Meer dan cijfers

Voorstellen: Ik ben Herbert van der Wiel. Ik ben 63 jaar oud en werk al zo’n 40 jaar in dit bedrijf. Het is eigenlijk echt een familiebedrijf. Ik ben hier optometrist. Ik doe heel veel oogonderzoeken en ik run het nu samen met mijn zoons.   Wat voor soort...

read more

Wil jij ook onze ondernemers beter maken? Wij zijn op zoek naar financiële en fiscale collega’s.

Stuur ons een appje
Word jij onze nieuwe collega?
Welkom👋
Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Heb je een vraag over werken bij MKTBTR? Stuur ons dan een appje 😄